چشم انداز مجموعه احمدکارپتس در دسترس قرار دادن فاخر ترین نمونه های مردمی ترین و کاربردی ترین محصول هنری ایرانیان یعنی فرش دستباف است که پیام آور فرهنگ و هنر این مرز و بوم بوده و شکوه طبیعت را به خانه مصرف کنندگان ارزانی می دارد.
بازرگانی فرش آل احمد قبل از سال ۱۳۳۰ کار خود را در بازار تهران با مدیریت مرحوم اصغر آل احمد و همکاری پسر ارشدشان جواد آل احمد آغاز کرد. با توجه به رونق صادرات فرش های عشایری و روستایی بافت ایرانی، تمرکز اصلی و تخصصی بر شناسایی، جمع آوری، انجام سرویس های صادراتی و عمده فروشی این محصولات که عمدتاً کهنه یا کارکرده بودند، اختصاص یافت.
سه دهه بعد سید محمدرضا آل احمد به کمک برادر خود شتافت و توانستند در بازار متلاطم بعد از انقلاب اسلامی سال ۱۳۵۷ و دوران جنگ تحمیلی، با تیمی از شرکایشان صادرات فرش دستباف ایرانی را به بازارهای اروپایی و آمریکایی توسعه دهند و در آن شرایط دشوار، با برگشت ارز ناشی از صادرات به اقتصاد کشور کمک نمایند.
از سال ۱۳۸۷ نسل سوم تحصیلکرده در بهترین دانشگاه ایران، به این مجموعه اضافه شد و روند مدرن شدن فرایندهای کاری مجموعه تحت برند بین المللی AhmadCarpets آغاز شد. سید علی آل احمد که کارشناسی مهندسی صنایع را در دانشگاه شریف و کارشناسی ارشد اقتصاد تجارت الکترونیک را در دانشگاه تهران خوانده بود، به مرور شرایط حضور قدرتمند این مجموعه در فضای مجازی را مهیا ساخت.
آدرس صفحه آموزشی ما در اینستاگرام: https://instagram.com/carpet.lovers.farsh
آدرس صفحه فروشگاهی ما در اینستاگرام: https://instagram.com/ahmadcarpetsgallery
آدرس کانال ما در تلگرام: https://t.me/ahmadcarpets
تخصص مجموعه فرش آل احمد جمع آوری فرش های با کیفیت عشایری و روستایی بافت و به ندرت فرش های شهری بافت، از مناطق مختلف ایران است که با سختی زیاد این فرش های با کیفیت تر از بین تعداد زیادی فرش در سفرهای متعدد به جای جای ایران، شناسایی شده و با دو بار شستشوی مخصوص صادراتی و انجام خدمات ترمیمی، فرش ها را نوسازی یا Overhaul کرده و آماده استفاده علاقمندان می نمایند.
تمایز اصلی فرش های عشایری و روستایی بافت به فرش های شهری این است که زنان این مناطق اکثراً فرش دستباف را به عنوان اقتصاد مکمل دامداری و کشاورزی، برای مصرف خودشان می بافته اند لذا در انتخاب طرح به صورت ذهنی بافت یا بر اساس طرح های اصیل و نمادین منطقه خود و در انتخاب رنگ، پایبند به رسوم صدها ساله خود عمل می کنند. لذا این فرش ها کارگر بافت نیستند و سرشارند از روح هنرمندانه مردمان زحمت کش این سرزمین .